Pla general del festival Tomorrowland, amb milers de persones. Imatge del 27 de juliol del 2019

(ACN) El parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet s’ha convertit aquest dissabte en feu de la música electrònica amb la celebració de la tercera edició del Unite With Tomorrowland. La intensa pluja que va caure a Barcelona minuts abans de l’obertura de portes del certamen va obligar els organitzadors a condicionar el recinte, que va haver d’obrir portes a les quatre de la tarda, una hora més tard del previst. El certamen continua apostant per la sostenibilitat amb mesures que ajuden a reduir l’impacte ambiental. A més, enguany ha posat en marxa un punt lila per prevenir els abusos i les agressions sexuals.

Els italians Marnik van començar el certamen a les cinc de la tarda amb un esperat espectacle en un nou escenari que s’estrenava aquest any a Barcelona basat en un disseny ambientat en el circ dels anys 20. Després, van venir les actuacions dels DJ més internacionals. La connexió amb l’escenari de Bèlgica va ser un dels moments més esperats de la jornada, amb una bona sincronització amb els efectes especials que tenien lloc de manera simultània a Bèlgica i Barcelona.

Aquest any el festival ha continuat apostant per la sostenibilitat amb la utilització de gots reutilitzables i altres iniciatives de reciclatge que tenien com a objectiu reduir l’impacte mediambiental del certamen.