El trompetista Òscar Latorre ha ofert una “jam” particular aquest dilluns a la sala Jamboree. S’ha fet acompanyar d’un contrabaix (Marc Cuevas) i una bateria (Andreu Pitarch), en un trio sense cap instrument harmònic. “M’agrada provar formacions sense instruments harmònics com el piano. No et sents lligat a una harmonia que hagis d’estar dibuixant o, de vegades, desconstruint”, ha explicat a betevé Òscar Latorre.

Latorre ha actuat en el marc de les Jamboree Jam, l’aposta de la sala pel jazz més lliure que es duu a terme cada dilluns durant tot l’any, ara, en el marc del San Miguel Mas i Mas Festival. Les “jam session” són concerts de jazz sense límit de temps, ni guió preestablert. Si a la sala hi ha músics amb nivell estan convidats a pujar a l’escenari a tocar. Primer, això sí, la formació convidada interpreta un repertori d’estàndards i temes originals.

Òscar Latorre (1995), nascut a Olesa de Montserrat, va estudiar al Taller de Músics i a l’ESMUC. El 2016 va començar el seu primer projecte personal: un quartet amb trompeta, piano, contrabaix i bateria. Actualment participa en diverses formacions com són Martín Léiton Big Band, Pentatòmic i Rufaca Folk Jazz Orchestra.