La Fundació Catalunya La Pedrera ha organitzat una quinzena de concerts de músics de jazz per tocar al terrat de La Pedrera. L’edició d’enguany va començar al juny i ja ha rebut prop de 5.000 visitants, que no s’han volgut perdre la combinació de música i vistes de la ciutat cada divendres i dissabte fins al mes de setembre. Aquest divendres ha estat el torn de Lluís Capdevila, que ha presentat el seu disc “Diàspora”.

Acompanyat de Petros Klampanis al baix i al ritme de la percussió, Capdevila ha fet gaudir prop d’un centenar d’oients. Ha viscut durant nou anys a Nova York, on hi ha compost el seu últim treball, i assegura que tornar a casa i poder tocar en espais com La Pedrera és tot un privilegi.

Però no ha estat només l’escenari del duet, s’hi ha escoltat La Liceu Big band, Irene Reig i el Trio Oriol Roca, entre altres. Per Mónica Echagüen, responsable de cultura de la fundació, es tracta de la combinació perfecta entre joves promeses catalanes i músics internacionals. Echagüen explica que cada vegada el públic que hi assisteix és més local.

Els organitzadors valoren com un èxit l’actual edició, que encara no ha acabat. Fins al proper 25 de setembre hi tocaran tres grups més.