Daniel Ligorio, un dels pianistes catalans amb més projecció internacional, ha portat aquest dilluns l’adaptació a piano de ‘West Side story’ al Palau de la Música. El concert, dins del cicle d’estiu que programa la sala, ha servit d’homenatge al compositor estatunidenc Leonard Bernstein.

Tot just aquest agost fa 100 anys, el 1918, del naixement d’aquest músic. Bernstein va fer carrera com a pianista, va dirigir orquestres i va compondre per a pel·lícules. Per això, Ligorio li ha volgut fer un homenatge. “Va tenir programes de televisió, com a director ha estat dels més grans, i té la capacitat de connectar amb el públic”, assegura el pianista, que comparteix amb Bernstein la passió per la divulgació de la música. Per això llança el repte de rebaixar el preu de les entrades per atreure públic jove.

Juntament amb les danses simfòniques del musical, Ligorio també ha incorporat al programa ‘Estampes’ i ‘L’isle joyeuse’, de Claude Debussy, i els ‘Quadres d’una exposició’, de Módest Mussorgski.