Un concert de la banda de metalls novaiorquesa Lucky Chops al Teatre Coliseum ha inaugurat la setzena edició del Mas i Mas Festival. El certamen programa unes 200 actuacions, la majoria de petit format a les sales del promotor, el Jamboree, el Moog i la sala Tarantos.

Al Teatre Coliseum tenen lloc sis concerts, entre els quals l’inaugural i el de cloenda. És la primera col·laboració entre la promotora Mas i Mas i la sala, propiciada per la decisió de l’Ajuntament de no mantenir el Teatre Grec obert durant l’agost -l’any passat el recinte de Montjuïc va acollir una quinzena de propostes del festival-.

Lucky Chops

Lucky Chops era un grup de col·legues que tocava al metro per guanyar uns calerons fins que un passavolant en va penjar una filmació a Facebook. A partir de llavors les seves versions d’èxits pop es van convertir en virals. El nom del grup fa al·lusió a una habilitat tècnica dels qui toquen instruments de vent, no a la traducció literal de “costella afortunada”. La banda es va formar fa 15 anys a la Guàrdia, la famosa escola superior artística de la pel·lícula ‘Fama’ que va dirigir Alan Parker. Tres membres fundadors són encara a l’actual sextet: el saxofonista Daro Behroozy, el trompetista Joshua Gawel i el trombonista Josh Holcomb.