La tercera edició d’‘Objectiu Paki’, ‘OP3’, inicia els càstings per cercar les 10 persones que participaran en el concurs i betevé s’encarrega d’escollir el representant de Barcelona! Si tens entre 13 i 20 anys, t’agrada cantar i vols formar part d’aquesta aventura, apunta’t al càsting. Tens temps fins al 30 de setembre!

Com inscriure’t al càsting d’‘OP3’? 

  • Llegeix-ne les bases de participació
  • Omple’n el formulari d’inscripció. Recorda indicar que la teva televisió local de referència és betevé
  • Envia tot el material necessari. Recorda que els vídeos han de ser en horitzontal i “a cappella”, sense instrument ni base gravada 

Com són els càstings?

Els càstings per arribar a ser un dels 10 concursants d’‘OP’ comencen al teu territori. Omple’n el formulari d’inscripció indicant que betevé és la teva televisió local de referència i aconsegueix suport per passar a la fase següent. 

Els representants territorials hauran de superar diferents fases del càsting a través de les quals les televisions locals, l’audiència i, finalment, un jurat especialitzat decidiran quins seran els 10 concursants que viuran la propera aventura ‘OP.’ En el cas de betevé, Jordi Chicletol i Al-V seran els encarregats d’escollir el concursant de Barcelona!

Què és l’experiència ‘OP’?

Viure ‘OP’ vol dir conviure amb gent com tu, que sent la música i a qui l’apassiona, en una casa rural durant quatre caps de setmana. Vol dir formar-se en cant, interpretació, dansa i composició per seguir aprenent com a músics. Vol dir enfrontar-se a quatre gales temàtiques en un plató amb públic i emeses per més de 35 teles locals de tot Catalunya. Vol dir aprendre, compartir, emocionar-se… Però, sobretot, vol dir créixer com a artista. 

Com m’apunto al càsting?

Tens fins al proper 30 de setembre per inscriure’t al càsting de Barcelona, afanya’t! Des de betevé t’informarem sobre com serà aquesta primera fase del càsting. A partir d’aquí en viurem les diferents fases, que culminaran amb la decisió final el gener del 2023, moment en què començaran el programa i la teva aventura.

T’atreveixes a representar Barcelona a ‘OP3’?