cartell festes sants 2023

Ja s’ha fet públic el cartell de les festes de Sants 2023. És obra de la il·lustradora Sara Rosa Mencia i atorga un gran protagonisme als veïns i veïnes del barri. La Companyia Elèctrica Dharma donarà el tret de sortida com a pregoner de la festa major, que omplirà d’activitats carrers i places del 19 al 27 d’agost.

La guanyadora del 27è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants obtindrà un premi de 1.177 euros, a més de veure la seva obra anunciant la festa per tot el barri, als carrers i les xarxes.

El veïnat, protagonista del cartell

Sobre un fons blau, la il·lustradora ha volgut destacar el protagonisme dels veïns i veïnes a les festes majors del barri. Al cartell hi ha representats també músics, els diables o les emblemàtiques torres del Parc de l’Espanya Industrial.

La descoberta del cartell s’ha fet aquest dissabte al vespre, en una festa a la placeta de Ramon Torres Casanova, tot just on comencen els Jardins de la Rambla de Sants. Els veïns han gaudit d’un petit aperitiu de les nits de festa que es viuran durant la penúltima setmana d’agost, entre el pregó del dissabte 19 d’agost i el piromusical del diumenge 27 d’agost.

La Dharma, encarregada de fer el pregó

El pregó de les festes de Sants anirà a càrrec dels membres de la Dharma, que l’any passat va complir 50 anys damunt els escenaris. A l’abril, el districte de Sants-Montjuïc va inaugurar una plaça dedicada als germans Esteve i Josep Fortuny i Guarro, dos dels fundadors de la Companyia Elèctrica Dharma morts el 1986 i el 2013, respectivament.