Tornem a Sau és un projecte impulsat per un grup de músics que va créixer amb les cançons de Sau. En Jordi Espigulé (baix i veus), Jonathan Argüelles (veu), Xavi Balaguer (teclats i veus), Carles de la Paz (guitarra) i Micky Izquierdo (bateria) volen, amb aquesta iniciativa, fer-ne un homenatge  des del respecte i l’admiració.

A banda de les cançons, el públic també ha pogut gaudir de la presència de Pep Sala, que ha compost un tema inèdit per a l’ocasió, anomenat ‘Instants de paper’. A més, també s’ha presentat una readaptació del tema ‘Sense estil’, el primer senzill de Sau.

La gira per rememorar la banda catalana va començar a la sala La Mirona de Salt i, després de passar per diferents municipis catalans, finalitzarà l’11 de març a Lleida.

Un dels grups pioners del rock català dels noranta

Sau va néixer l’any 1986 a Vic, a la comarca d’Osona, amb Carles Sabater com a cantant; Pep Sala a la guitarra i veu; Ramon Altimir als teclats; Pep Sánchez al baix, i Carles Oliver i Quim Benítez com a bateries. Amb 11 discos a l’esquena, va ser un dels grups pioners de rock català de l’època. L’any 1987 van compondre el seu primer disc ‘No puc deixar de fumar’, seguits per ‘Per la porta de servei’ (1989) i ‘Quina nit’ (1990), on hi ha la popular cançó “Boig per tu”. L’any 1991 van participar al concert del Palau Sant Jordi juntament amb Sopar de Cabra, Els Pets i Sangraït.

L’any 1999, Carles Sabater va morir inesperadament d’una parada cardiorespiratòria després d’un concert a Vilafranca del Penedès en el marc d’un gira que commemorava els seus 12 anys de carrera. La història del grup va acabar el 27 d’abril de 1999, després d’un concert d’homenatge al Palau Sant Jordi amb 18.600 assistents. Posteriorment, Pep Sala va iniciar la seva carrera en solitari.