JORDI VENTURA, responsable de comunicació del Brunch Electronik "Quan va acabar el Piknic aquest any, tothom ens deia 'què farem a l'hivern, sense el Piknic? Estaria bé fer alguna activitat diürna amb música electrònica'. Parlant amb el CCCB vam decidir engegar aquest Brunch electrònic."

Petits i grans han ballat en primer lloc al ritme del barceloní DJ Pau Roca. Després, els tres creadors del segell discogràfic anglès Hessle Audio, especialitzat en música de ball, han protagonitzat per primer cop a Barcelona un “back to back”: David Kennedy, Ben Thomson i Kevin McAuley han fet una sessió conjunta punxant sèries d’un tema cada un.

Els assistents han pogut degustar un àpat acompanyat de diverses activitats orientades al públic familiar com tallers gastronòmics, exhibicions d'”skate” i projeccions cinematogràfiques a mans d’El Meu Primer Festival.

Més enllà de música electrònica,  aprofitant el 20è aniversari del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el públic també ha pogut visitar les exposicions del CCCB durant el festival.

Segons expliquen els organitzadors, el festival neix per omplir un buit musical primaveral per als amants de la música electrònica. A banda d’aquest diumenge, el CCCB acollirà el Brunch Electronik el proper 20 d’abril i el 18 de maig.