L’exposició fa un recorregut pels moments més rellevants de la història de la marca. A través d’un laberint d’imatges i miralls s’exhibeixen els articles més destacats. En total es poden veure 15 peces des dels orígens de l’empresa el 1846 fins a propostes més contemporànies. La bossa de pell és l’article insígnia de la firma i se’n poden observar diversos models.

La joia de l’exposició

No és la primera bossa que va dissenyar la companyia, però sí que és una de les més antigues que es conserven, és de 1927. Es tracta d’una bossa de mà de pell de cocodril amb un folre de seda que es va vendre a la primera botiga de Loewe, a Madrid. A l’exposició també es poden veure els tradicionals mocadors de seda amb estampats característics que recorden l’art més folklòric. A banda, la mostra recull els cartells publicitaris més destacats, els logotips que ha tingut la marca i els aparadors més cridaners.

La majoria de peces formen part de l’arxiu museístic que té la companyia a la localitat madrilenya de Getafe. El fons està format per 5.000 peces i va creixent gràcies a les donacions d’antics clients i les adquisicions que fa l’empresa. L’exposició és gratuïta i es pot visitar fins al 31 de març al número 91 del passeig de Gràcia.