El jardí del museu s’ha acondicionat amb palets de fusta on els visitants s’hi poden asseure i contemplar l’obra enmig de flors i plantes. “Abans era un pati i ara s’ha convertit en una sala més del museu”, assegura la directora de l’equipament, Sigrid Cervera. A partir d’ara aquest espai acollirà de forma permament exposicions temporals. Per inaugurar aquest espai renovat, s’ha triat l’obra de l’escultor Rob Macdonald. L’artista que és especialista a treballar la pedra, ha dissenyat especialment la mostra, formada per nou peces, perquè es pugui observar al jardí del museu. De fet, Macdonald treballa habitualment en la construcció de jardins i en la creació d’escultures que convisquin en aquests espais verds perquè diu que conviden a la reflexió, com les seves obres.

Precisament, “Contradiction of attraction” convida els visitants a pensar si entenen els sentiments sexuals que tenen i no pas a definir-los com a bons o dolents, segons els cànons que marca la societat. Hi ha escultures molt cridaneres com la d’un cos de dona atravessat per una moneda. Macdonald denuncia amb aquesta peça que “la sexualitat està a la venda i es veu com una moneda de canvi”. L’exposició es podrà visitar fins al 12 de maig.


El MEB ampliarà el fons amb peces de Dalí

Fa unes setmanes el Museu de l’Eròtica va engegar una nova etapa, redistribuint l’obra i obrint-lo més als barcelonins. S’hi van presentar dos gravats eròtics de Picasso, com dues de les obres estrella de l’equipament. Cervera ha anunciat a BTV que el museu exhibirà aquesta primavera, probablement en dos mesos, obres eròtiques de Dalí, com a mínim un gravat i una ceràmica.