Les que ahir van interpretar són les primeres versions que Betty Bello fa de Bob Dylan, un músic que consideren un referent, però amb qui mai s'havien aventurat. DAVID MONTORO, Betty Belle "És fàcil i difícil. Fàcil perquè Bob Dylan també té temes..." Al seu costat, músics com Baule, que ja ha editat sis discs amb versions del cantant americà. CARLOS G. VELA, organitzador del Minifestival Bob Dylan "Entre els grups hi ha representants de la nova cancó... Joves promeses del pop. Tots de l'escena barcelonina," Entre els temes, adaptacions per a tots els gustos: des de traduccions al català fins a versions roqueres de la coneguda "Escolta-ho en el vent". Els ingressos aconseguits es destinaran a Amnistia Internacional, una organització per a qui música i drets humans van molt lligats. És la primera vegada que Bob Dylan i Amnistia Internacional van de la mà a Barcelona, però el maridatge no ve de nou. Tant el músic com l'oenagé acaben de complir 50 anys. Un aniversari que ja han celebrat conjuntament als Estats Units.

Fins a 22 músics catalans van oferir versions acústiques del repertori de Dylan, imitant d’aquesta manera els artistes que van participar en el disc editat recentment ‘Chimes of Freedom: The Songs Of Bob Dylan. Honoring 50 Years Of Amnesty International’. Tant els beneficis obtinguts amb el contracte amb el Minifestival de Barcelona, aniran destinats a Amnistia Internacional. L’ong celebra 50 anys, els mateixos que fa que Bob Dylan és al món de la música.

Fer Acosta, Tori Sparks, Le Petit Ramon o Joe Traveller van ser alguns dels músics que van participar en el concert, on es van poder sentir versions de ‘Highway 61’, ‘Just Like A Woman’, ‘If Not For You’, ‘Knocking On Heaven’s Door’.