LINA VALERO, artista "Sóc la Lina Valero, sóc pintora, tinc el taller a Gràcia, al carrer de Vallfogona, 29 i actualment estic fent pintura sacra. Una pintura sacra molt colorista, amb ninots, una mica irreverent, amb tot el respecte i com a fons de documentació de mil històries per explicar. Jo tinc històries per contar infinites, totes les Sagrades Escriptures i documentació per mirar representacions iconogràfiques, colors, formes també infinites, més encara, perquè hi ha moltíssima història feta. Amb el qual m'ho passo molt bé, perquè la primera fase de documentació es veure quin gest ha fet un, quina expressió, com explicar sentiments inclosos. Aquest és un Sant Sopar, que es diu 'Sant Sopar o Desayuno en la hierba', també en homenatge als impressionistes. M'adono que sóc irònica, sóc simpàtica si vols, no hi ha falta de respecte en cap moment i aquesta mirada colorista, alegre, agrada a tothom."

LINA VALERO, artista

“Sóc la Lina Valero, sóc pintora, tinc el taller a Gràcia, al carrer de Vallfogona, 29 i actualment estic fent pintura sacra. Una pintura sacra molt colorista, la gent diria que amb ninots, una mica irreverent, amb tot el respecte i com a fons de documentació de mil històries per contar. Jo tinc històries per contar infinites, totes les Sagrades Escriptures i documentació per mirar representacions i conogràfiques, colors, formes també infinites, més encara, perquè hi ha moltíssima història feta, amb el què m’ho passo molt bé, perquè la primera fase de documentació es veure quin gest ha fet un, quina expressió, com explicar sentiments inclosos.
Aquest és un Sant Sopar, que es diu Sant Sopar o Desayuno en la hierba, també en homenatge als impressionistes i m’adono que sóc irònica, sóc simpàtica si vols, no hi ha falta de respecte en cap moment i auqesta mirada colorista, alegre, agrada a tothom.”