Per registrar-se o canviar el domini cal entrar a www.outlook.com El servei de correu electrònic Hotmail desapareix. A partir d'ara es diu "Outlook.com". Ha començat a funcionar aquesta setmana i ja hi ha més d'un milió d'usuaris que han accedit al nou servei. Segons els seus creadors es tracta d'un correu més net i que inclou possibilitats de connexió amb xarxes socials com Facebook o Twitter. Els usuaris de Hotmail que actualitzin servei podran mantenir el domini de la seva direcció de correu actual. És la primera d'aquestes característiques creada a Espanya. Aquesta és una nova aplicació pensada exclusivament per al Facebook. Es diu "Dragsy" i permet a l'usuari accedir al contingut de més de 30 mitjans de comunicació diferents, que pot compartir a la xarxa social. Inclou diferents diaris digitals de tot món i també la possibilitat d'accedir als vídeos de Youtube. Funciona gràcies a 20 motors ressistents a l'aigua. I acabem amb imatges d'un robot que podria ajudar a millorar el rendiment de nedadors professionals com Mireia Belmonte. Ha estat creat per investigadors de l'Institut de Tecnología de Tòquio i els seus moviments ajudaran a estudiar la propulsió i la resistència a l'aigua dels humans. De moment, no destaca per la seva velocitat. Per recórrer 100 metres necessita dos minuts i mig. Això sí, domina tots els estils de natació.

A principis de setmana Microsoft va presentar una nova versió renovada del seu servei de correu electrònic. El creixement d’usuaris de Gmail i la pèrdua de Hotmail ha estat determinant pel canvi d’aparença del servei, que passarà de ser el clàssic Hotmail a un innovador Outlook. El nou correu estarà vinculat a les xarxes socials, com Facebook i Twitter, i tindrà opcions similars a les del correu de Google.

En els propers mesos preguntaran als seus usuaris si volen provar el nou correu de Outlook. Els dominis de Hotmail es  mantindran temporalment, però a la llarga la idea es que desapareguin.

L’empresa de Bill Gates encara no ha anunciat quan es farà el traspàs definitiu entre els dos correus.