Cada any hi ha 14 milions de persones que perden els seus bitllets d'avió de baix cost a causa d'un error. Per solucionar aquest problema dos emprenedors catalans han creat aquest nou web. Es diu Change Your Flight. Es tracta d'un nou servei perquè les aerolínies reemborsin els diners perduts als usuaris i perquè alhora puguin revendre els seients que han quedat buits. Fa set mesos que funciona i de moment només treballen amb la filial de baix cost d'Alitalia, Air One. Aquesta és una nova aplicació per a mòbils pensada per a pares i mares que vulguin portar un control dels seus fills. Permet saber on es troben els menors en tot moment amb un sistema basat en la geolocalització. Perquè funcioni cal connectar l''smartphone' de l'adolescent a la pàgina web. Un cop instal·lada, l'aplicació és invisible i imposible de desactivar. I acabem amb futbol. Els creadors del famós videojoc FIFA se'ls ha girat molta feina. Estan preparant una nova versió i han reconegut moltes dificultats per plasmar el joc de la selecció espanyola. Asseguren que la manera de jugar, en què es prioritza el col·lectiu i no les individualitats, és molt difícil d'imitar en el camp de la informàtica.

Quan un viatger es troba el problema de perdre l’avió, només cal que entri al web de Change Your Flight, s’hi identifiqui, doni la informació del seu bitllet i en demani el reemborsament. És aquí quan l’aerolínia avalua quin és el cost actual del seient i, si s’ha revaloritzat, recupera els diners. També entren en joc els dos catalans, que no tornen el total dels diners que va pagar el client pel bitllet, una part se la queden ells. Tot i això, les tres parts implicades hi surten guanyant.

L’empresa catalana es va posar en marxa el mes de dessembre, en aquests set mesos han aconseguit que centenars de passatgers recuperin part dels diners que van pagar pel seu bitllet. Per ara, només treballen amb amb Air One, la filial de baix cost d’Alitalia.