Microsoft ha presentat el seu nou programa Office 2013. Es tracta de la revisió més gran de la història en aplicacions ofimàtiques. La nova versió permet emmagatzemar els documents als discos durs virtuals, prescindint del software de cada ordinador. A més, el programa s'ha adaptat a les pantalles tàctils. De moment, els usuaris poden descarregar-ne una versió provisional i gratuïta. La definitiva i de pagament estarà disponible a finals d'any. Aquesta és una nova aplicació pensada per als amants de la moda. Es diu Tueddy i actua com a assessor d'imatge. Aconsella els usuaris sobre tendències, marques i botigues segons les seves preferències. També permet fer compres i compartir opinions a través de la xarxa. L'aplicació ha estat creada per un grup d'emprenedors catalans amb una inversió inicial de 500.000 euros. I acabem amb imatges de l'Antàrtida. Es poden veure a través de la plataforma World Wonders Project, creada fa unes setmanes. Ara s'ha publicat una col·lecció d'imatges de 360 graus en 3D inèdites. Hi ha, entre d'altres, les cabanes que van servir com a base per a les primeres expedicions al Pol Sud. Un segle després des ser construïdes, estan gairebé intactes.

El programa

, a més de permetre fer compres arreu del món, aconsella els usuaris sobre tendències i botigues segons les seves preferències.

La nova aplicació ha estat per un grup d’emprenedors catalans, encapçalats per Marc Vidal, i té una inversió inicial de 500.000 euros.