Aquesta setmana, amb els nens i nenes de 3r de l’Escola Sagrat Cor de Diputació visitem el Jardí Botànic de Barcelona i en concret l’exposició ‘’Més que abelles’’. I no deixem la natura perquè anem a l’Escola de Natura de l’Escola Font d’en Fargas. Nens i nenes cuiden de l’hort, hi planten des de patates fins a maduixes i també alimenten els ocells que habiten a la zona. 
Amb l’Escola Azorín visitem la Casa Milà, coneguda com La Pedrera. Coneixerem la història d’aquest edifici i els seus protagonistes, a més de descobrir els patis, les golfes, el terrat i el pis d’aquest edifici singular. 
Els nens i nenes de 3r de l’Escola Gravi han visitat betevé: els platós, la redacció i el control de realització, el que els ha permès conèixer de primera mà com funciona la tele de la ciutat. 

Llegim o què? Preneu-ne bona nota de les propostes que ens fa la Paula de la llibreria Al·lots. I acabarem el programa amb l’estrena del videoclip de la cançó ‘El meu cos és meu’ de Xiula i Nou Cercle feta contra i per prevenir els abusos sexuals infantils.