festa ciencia 2023 barcelona

Arriba la Festa de la Ciència 2023 a Barcelona amb motiu de la 16a edició. Aquest any la gran cita ciutadana amb la ciència i la recerca té lloc a la rambla de Prim, al barri Besòs-Maresme del districte de Sant Martí, el 10 i 11 de juny. El programa inclou més de 170 activitats al capdavant de les quals hi haurà persones que es dediquen a generar i divulgar la ciència.

Una extensa oferta d’activitats distribuïdes en 24 espais ubicats en el primer tram de la rambla de Prim, així com al Museu de Ciències Naturals de Barcelona que farà, entre d’altres, jornada de portes obertes cada dos dies.


Festa de la Ciència 2023 a Barcelona: quan és?

Dissabte i diumenge, 10 i 11 de juny del 2023


On

rambla de Prim


Horaris

d’11 a 21 hLa temàtica d’aquesta edició

La cita d’aquest any inclou temàtiques com el canvi climàtic, la robòtica, la intel·ligència artificial, les matemàtiques, el món de les dades, l’astronomia, l’arqueologia, la salut, la nanotecnologia, la cultura “maker” i altres aspectes transversals com són les qüestions de gènere o la interrelació entre l’art i la ciència.


Homenatges

La Festa de la Ciència 2023 subratlla algunes efemèrides, com ara el centenari de la visita d’Albert Einstein a Barcelona, el centenari del bioquímic català Joan Oró, el 550 aniversari del naixement de Nicolau Copèrnic, l’Any Internacional del Mill i el Decenni de les Ciències Oceàniques per al Desenvolupament Sostenible (2021-2030).


Festa de la Ciència al Museu de Ciències Naturals

Portes obertes

Inclou la visita gratuïta a les exposicions i espais: “Planeta Vida”, “Hi havia una vegada…”, “Imprescindibles”, “Una mirada LGTBI+ a Planeta Vida” i Terrat Viu.

  • Dissabte, 10 de juny, de 10 a 21 h (de manera extraordinària)
  • Diumenge, 11 de juny, de 10 a 20 h

I moltes més activitats, consulta-les!