Veïns del barri de Navas demanen que el semàfor per a vehicles que hi ha entre el carrer de la Indústria i Las Navas de Tolosa es fixi en color vermell quan els vianants poden creuar. Actualment, aquest semàfor es queda en groc intermitent, permetent que els vehicles girin des del carrer de la Indústria. Aquest fet, junt amb la manca de visibilitat de l’encreuament, fa que els vehicles topin de cop amb els vianants que creuen en verd, i això provoca algun ensurt entre els veïns.

Albert Iserte, president de l’Associació de Veïns de Navas, assegura que fa un parell d’anys que va sol·licitar al districte i a mobilitat que examinessin aquest semàfor.  Segons comenta, hi ha dos punts conflictius. D’una banda, els veïns consideren que el temps que hi ha fixat per tal que els vianants puguin creuar és insuficient. El segon motiu de preocupació, és la incompatibilitat amb el semàfor de vehicles. Un semàfor intermitent fa que vehicles i vianants coincideixin durant 24 segons, fet que ja ha provocat algun ensurt entre els veïns. 

Iserte assegura que es tracta d’un pas amb força afluència de gent. En aquesta zona hi ha una vuitantena de persones, d’una mitjana de 78 anys, que viuen en pisos amb serveis per a gent gran que creuen cada dia aquest semàfor per anar a comprar. A més a més, just davant del pas de vianants també hi ha l’Escola Bressol els Patufets de Navas i per tant, cada dia hi passen mares i pares amb nens petits.

El districte de Sant Andreu ja està treballant en aquesta qüestió. Precisament el Grup Municipal del Districte del Partit Demòcrata va presentar un prec, que va ser acceptat durant el passat consell plenari, demanant que el semàfor sigui vermell per als vehicles quan hi puguin passar els vianants. D’aquesta manera els cotxes estarien obligats a parar.