Al novembre, l’Ajuntament va donar el permís necessari per ampliar i reformar l’edifici Dau, on hi ha situat el centre comercial de Pedralbes Centre. Des de llavors Colonial, l’empresa propietària de l’edifici, està estudiant què fer amb el centre comercial. 

De moment, l’únic que se sap és que volen modificar la façana de l’edifici però es desconeix si això suposarà canviar l’actual estructura comercial. La direcció de Pedralbes Centre ha explicat a betevé que, sobre la taula, hi ha una reforma que suposaria el tancament de les botigues més petites.

Segons la directora del centre, Ratt Fenech, la propietat s’està plantejant una reestructuració de les galeries per deixar-hi només 12 locals grans. Els botiguers lamenten que “això suposaria perdre tot el petit comerç i el teixit comercial de l’edifici”.  “L’oferta del Pedralbes Centre és una oferta diferent, que gairebé està extingida ja a Barcelona” diu Maria del Mar Capellades, de La Llibreria. Un altre comerciant, Xavi Giménez,  afegeix que “només fa sis mesos que soc aquí i hi ha una inversió feta, que encara no està recuperada. Per mi és un esforç molt gran ser-hi. Jo hi creia molt en el Pedralbes”.

Pedralbes Centre està a punt d’assolir els 30 anys d’existència.