Baixa qualitat de les instal·lacions, brutícia i problemes d’incivisme com ara passejar els gossos per l’àrea de jocs infantils. Segons la Unió d’Associacions de Veïns del Poble-sec en els darrers mesos han registrat un augment de les queixes dels usuaris de les Hortes de Sant Bertran, el Parc de les Tres Xemeneies, el de la Primavera o el Mirador del Poble-sec.

Des de l’entitat consideren que aquests espais verds de la zona tenen un greuge comparatiu respecte als d’altres zones de la ciutat, on hi ha més turistes i, per tant, tenen més manteniment. Per això, l’entitat ha creat la Comissió de Parcs infantils. L’objectiu és detectar les mancances que tenen els espais verds del barri i fer-les arribar al districte juntament amb algunes propostes de millora. Una d’aquestes és programar més activitats als parcs per tal de dinamitzar aquests espais i atreure més públic.

Treball conjunt amb Parcs i Jardins

Des del districte consideren que es tracta d’una proposta interessant i obren la porta a un treball conjunt entre la comissió i Parcs i Jardins per tal que aquesta àrea pugui escoltar les propostes veïnals.