L’Ajuntament ha entregat aquest dijous les claus de 105 habitatges tutelats per a gent gran d’una promoció a l’illa que formen els carrers de la Ciutat de Granada, de Bolívia i de Badajoz. El nou complex, destinat al lloguer protegit, disposarà també d’ambulatori, centre de salut mental i casal de barri.

El consistori ha entregat aquest dijous les claus de 105 nous habitatges tutelats per a gent gran al Parc i la Llacuna del Poblenou. Formen part d’un complex destinat a l’habitatge de lloguer protegit per a persones majors de 65 anys i que viuen amb autonomia. Per reforçar-la, s’ha previst que hi treballi un diplomat en ciències de la salut, un conserge i auxiliars de geriatria i neteja.

Els pisos tenen 40 metres quadrats i una distribució orientada a fer més còmoda la vida. En aquest sentit, el complex també tindrà altres equipaments, com un centre de salut mental, un ambulatori i un casal de barri. Tota la instal·lació és accessible i està connectada a la xarxa de calor de la zona 22@, Districlima.

 

La inversió de l’Ajuntament per a la construcció d’aquest edifici ha estat de 7,5 milions d’euros.