En els darrers anys,  la conversió de carrers en zona de vianants i la gran quantitat d’obres als voltants de la rambla de Badal han causat l’eliminació de molts aparcaments. Això ha provocat la invasió de vehicles en el passeig. Segons els conductors,  és l’única opció que tenen per deixar-les, perquè a la zona no existeix cap aparcament per vehicles de dues rodes.

Aquesta mancança, a vegades, provoca que en la confluència de la rambla de Badal amb carrer de Pavia hi hagi motocicletes aparcades en bateria. Els veïns no veuen amb bons ulls la presència de vehicles a la vorera i demanen la creació de nous espais per a motos a la calçada.

Segons l’ordenança de circulació de vianants i vehicles, donat que no hi ha un espai destinat a l’aparcament de motocicletes en la calçada,  poden fer-ho al tram central de la rambla.  Tot i això, els conductors han de tenir en compte la normativa municipal que especifica que l’estacionament ha de ser en semibateria quan l’amplada de la vorera és superior a sis metres, a una distància de cinquanta centímetres de la vorada i a dos metres dels límits d’un pas de vianants, entre d’altres.

Des de l’Ajuntament afirmen que la solució definitiva és deixar les voreres lliures i que hi estan treballant. Tot i això, fins que no es facin noves àrees d’aparcament a la calçada, la Guàrdia Urbana vigilarà que els estacionaments es facin correctament i sense dificultar el pas de vianants.