Fernández Díaz considera que “Barcelona és una ciutat plural, també en el sentiment esportiu” i, per això, cal un espai de record de l’antic estadi de Sarrià, camp del RCD Espanyol des del 1923 fins al 1997. “No estic demanant un monument milionari” però ha reclamat un record, sobretot “quan el club ha pagat més de 800.000 euros per saldar el deute que arrossegava des de l’enderrocament de Sarrià, fa 20 anys”.

El líder del PP també s’ha referit a la visita que farà aquest dijous el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, a Barcelona per parlar de les obres de l’estació de la Sagrera. Fernández Díaz s’ha mostrat convençut que la visita serà profitosa i servirà per desencallar la situació. “Això s’ha de resoldre i si s’ha de redefinir el projecte de l’estació, que això no afecti el que ha de ser la transformació urbana dels barris” perquè “vull recordar que la Sagrera no és només construir l’estació, sinó que també implica cobrir les vies, fer parcs, construir habitatges i això no li pertoca al govern central”. Ha demanat també al consistori que “aclareixi si manté el parer d’anteriors governs de finançar les obres amb un sostre comercial”.

El president del Grup Municipal del PP ha afegit que “el govern d’Ada Colau no només ha de reclamar, també s’ha de posicionar i dir clarament quina alta velocitat vol”. Ha reclamat també que es prioritzi “perquè no es pot dir: ‘volem el corredor del Mediterrani, Rodalies, la Sagrera i ho volem de forma immediata'”.