La parròquia de Santa Anna acollirà aquest dissabte, 14 de desembre, un concert solidari per recaptar fons per finançar l’Hospital de Campanya. Sota el títol Cantem amb els sense Sostre, hi actuaran la cantautora Marina Rosell, Els Catarres, Judit Nedderman i Cesk Freixas, entre d’altres. Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, la impulsora de l’Hospital de Campanya, Viqui Molins, ha detallat en una entrevista al programa ‘bàsics’, de betevé, que han tornat a apostar per aquest esdeveniment perquè “no només serveix per recollir diners, sinó que també és una festa nadalenca”.

“Tenim moltes despeses a l’Hospital de Campanya”, assenyala Molins, i afegeix que no reben cap subvenció pública i subsisteixen gràcies a ajudes i donacions. Després de tres anys en funcionament, la parròquia s’ha consolidat com un indret d’atenció a persones que dormen al ras, que hi arriben a la recerca d’allotjament o alimentació.

El concert començarà a les 12 del migdia i estarà presentat per la periodista Ariadna Oltra. El preu de les entrades serà de 10 euros o la voluntat.