Rosalía ha arrasat aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi. La cantant de Sant Esteve Ses Rovires havia programat dos concerts, un dissabte i un diumenge, que han deixat fascinats als fans. L’artista ha fet una aturada a Barcelona amb la gira El mal querer, que du el nom del primer àlbum que l’ha portat a la fama.

El David tenia el número u de la llista per entrar al recinte aquest diumenge, tot i que primer va haver de córrer fins a les portes del Palau. Fa tres dies que feia cua i sota la samarreta de reixeta duia una imatge on una Rosalía de tinta es caragola en un dels característics gestos flamencs de la cantant barcelonina. De fet, “quan va cantar ‘Milionària’ i la sentiem des d’aquí fora, semblava que el Sant Jordi s’enfonsava”, va dir emocionat en recordar la interpretació de l’únic tema en català del “repertori rosalienc”.

En el segon concert, com ja va passar en el primer, els fans han corejat el nom de la cantant en diverses ocasions i ella s’ha emocionat de ser a “casa”. L’artista ha agraït als seus seguidors que el seu triomf a l’escena internacional ha estat gràcies a ells i ha confessat que aquest ha estat el millor any de la seva vida. L’artista ha cantat tots els seus èxits: ‘Milionària’, ‘Brillo’, ‘Con altura’ o ‘Yo x ti, tu x mi’. ‘Malamente’, la cançó que l’ha dut a la fama i per la qual li han donat diversos premis. Les potents coreografies de la cantant, sempre amb el seu grup de ballarines, han acompanyat el flamenc barrejat amb trap, ritmes llatins i electrònica.

Un 2019 ple d’èxits

Rosalía ha guanyat cinc Grammys llatins per ‘El mal querer’ i l’àlbum s’ha consolidat com a millor disc de l’any, millor vocal de pop, millor disseny d’empaquetat i millor enginyeria de gravació.