Per tercer any consecutiu, la Sala Apolo dona la benvinguda a l’època nadalenca amb el festival la Gran Bola de Neu. Una jornada gratuïta de programació musical ininterrompuda, amb dos mercats, un de discogràfic i un d’artístic, propostes gastronòmiques i altres activitats diverses, que estan distribuïdes pels diferents espais de la sala.

L’esdeveniment, organitzat amb la col·laboració de VenTú!, ha començat a les 12 h amb un concert d’Albert Pla, l’única activitat de pagament de la jornada i on s’han centrat més les mirades fins a arribar a omplir la sala. Després han començat les activitats gratuïtes que s’allargaran fins a la mitjanit. Al llarg de la tarda està previst que hi toquin diversos discjòqueis. I és que a la sala 2 de l’Apolo hi haurà un mercat a càrrec de botigues de discs i segells discogràfics establerts a Barcelona. Els segells que participin en aquest mercat musical seran els encarregats de punxar en aquesta sala tot el dia. A més, aquí  tindrà lloc un bingo conduït per Seasons.

A la sala 3 s’ha posat un mercat de creació local que ofreix propostes de dissenyadors i creatius de diferents disciplines artístiques. L’espai també s’ha convertit en una zona gastronòmica on poder fer el vermut, dinar o sopar.