Desenes de persones han omplert la parròquia de Santa Anna en el concert Cantem amb els Sensesostre, el primer acte de tota una jornada en la qual s’han celebrat diverses activitats destinades a la recaptació de fons pel projecte Hospital de Campanya, un centre de dia per a la gent sense sostre.

En el concert hi han participat, entre d’altres, Marina Rossell, Àngel Llàcer, Manu Guix, David Carabén o el grup In Crescendo, el conjunt guanyador de l’última edició del concurs l”Oh Happy Day’. L’organitzadora i monja teresiana Viqui Molins explica que “esperem que tots els que han vingut a gaudir del concert puguin familiaritzar-se amb el que fem i conèixer la realitat de les 200 persones sense sostre que venen a la parròquia diàriament”.

La celebració del concert ha estat tot un èxit i s’ha aconseguit omplir l’aforament de l’església, de 400 localitats. A banda de les actuacions musicals de figures reconegudes com Guix o Rossell, també hi ha participat un cor format per voluntaris i persones sense sostre que han trobat refugi en la parròquia des que el projecte va iniciar-se ara fa gairebé dos anys. Davant l’èxit de convocatòria, Viqui Molins ha assegurat que “podria convertir-se en un acte anual”.

Tot i això, Cantem amb els Sensesostre és només el tret de sortida de tota una jornada dedicada a la recaptació de fons i difusió d’aquesta iniciativa. També s’ha organitzat una xocolatada als refugiats, voluntaris i socis de l’Hospital de Campanya, i s’inaugura a la parròquia l’exposició “I tu, ens veus?”, que compta amb la participació d’artistes, poemes, parades i músics de carrer i busca visibilitzar el col·lectiu de persones sense sostre de Barcelona.