La proposta del Grup Municipal del PSC aposta per combatre la prostitució amb sancions més dures contra els clients i proxenetes. Jaume Collboni ha explicat al programa ‘bàsics’ que la proposta socialista s’emmiralla en el model suec. Argumenta que els països en què, per contra, s’ha legalitzat la prostitució ha augmentat el tràfic de persones.

Sobre el fenomen dels narcopisos a Ciutat Vella, Collboni afirma que els veïns i comerciants no han notat millora amb el pla de xoc acordat entre el govern municipal i el PDeCAT. El president del Grup Municipal del PSC ha explicat que recentment ha visitat el Raval i ha pogut constatar com els narcotraficants pressionen els comerciants perquè traspassin els locals.

Collboni s’ofereix a Colau com a nexe amb el Govern espanyol

Sobre el canvi de color de l’executiu espanyol, Jaume Collboni ha recordat que “sempre que hi ha hagut govern socialista a Espanya, a Barcelona li ha anat bé”. En aquest sentit, s’ha ofert a l’alcaldessa a fer de pont per dialogar amb Pedro Sánchez i fer que arribin a la ciutat totes les inversions necessàries. Ara bé, ha afegit que “no podem demanar al nou govern que faci tot el que Rajoy no ha fet en tres anys”.