Els veïns que viuen a l’entorn del Parc Güell insisteixen que caldria que el projecte de bus llançadora que aquest dijous ha presentat l’Ajuntament fos més ambiciós. Consideren que caldria plantejar un autobús que recollís els turistes a la Sagrada Família per portar-los directament al Parc Güell. Això podria servir per descongestionar el bus 92, que molts visitants utilitzen per fer aquest recorregut.

Aquest dijous al migdia l’arribada de turistes a la parada més propera a la Sagrada Família de la línia 92, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, era constant. Una simple cerca a Google Maps mostra que aquesta és la millor manera d’enllaçar el temple amb el parc, però també alguns guies recomanen aquesta com la millor opció.

La majoria dels veïns amb qui betevé ha pogut parlar aquest dijous valoren positivament els canvis que vol implementar l’Ajuntament: una llançadora des del metro d’Alfons X fins al Parc Güell. Però dubten que serveixi per descongestionar el 92, ja que aquest és l’enllaç més natural entre les dues atraccions turístiques.