En aquesta entrevista del 23 de gener del 2012, el dramaturg repassa la seva vida a través de cançons que van marcar la seva infantesa, joventut i maduresa. Un viatge sentimental pels seus records, a través de la música, que ens aproxima a tot un escriptor creatiu i amant dels petits detalls que fan de la nostra vida un gir de guió inesperat.

Explica que era un noi del barri de Sant Antoni a qui va costar aprendre a llegir  i com el teatre el va ajudar a perdre la timidesa, als 15 anys, quan va ingressar al quadre escènic juvenil de la parròquia del Carme. El dramaturg recorda les etapes de la seva vida a través d’anècdotes i vivències del programa de ràdio Taxi Kay,  la Sarsuela de Marcos Redondo, la pel·lícula ‘West side story’ i cançons que l’han marcat com ‘Something stupid’, ‘Only you’, ‘Madama Butterfly’, ‘Michelle’ dels Beatles i ‘Moon river’.

El autor teatral assegura amb humor que està content de com li ha anat tot tant a nivell personal com professional, i es mostra agraït amb la vida.

Jo vull arribar als 100 anys. No tinc cap interès en morir-me, la vida està plena de nyaps, però la vida és la vida