Bruce Springsteen oferirà un concert dels grans a Barcelona: “Tenim permís perquè el concert duri tres hores”, ha afirmat Neo Sala, director de la promotora Doctor Music en una entrevista a RAC1. De fet, Sala ha explicat que només fa unes hores que ha rebut un correu de l’entorn de l’artista perquè es garanteixi que disposaran d’aquestes tres hores de concert a l’escenari de l’Estadi Olímpic.

Per Sala, el xou del 28 d’abril del 2023 serà “com els d’abans”, en què “cabran la tira de cançons”. Aquesta vegada, però, el recital no serà al Camp Nou perquè per dates “era impossible”, ja que a l’abril encara es disputa la Lliga espanyola de futbol.

Un segon concert a Barcelona? “Em diuen que és impossible”

Sala ha explicat que hi ha poques possibilitats que The Boss ofereixi un segon concert a Barcelona, però que faran tot el possible perquè es pugui fer: “Em diuen que és impossible”. Sala ha explicat que el músic ha triat Barcelona perquè té un amor important cap a la ciutat, “un love affair” des que hi va oferir el primer concert, l’any 1981. A més, també hi ha jugat a favor el clima barceloní perquè l’artista buscava una ciutat on a finals d’abril no fes fred.

Alhora, ha assegurat que no hi haurà cap altre concert a l’estat perquè és molt difícil moure tot el material amb què viatja la banda, que són 30 camions.