El festival Vida torna a la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú del 2 al 4 de juliol del 2020. La primera confirmació es va fer durant l’edició de 2019. Es tracta de Destroyer, la banda de rock canadenca liderada per Dan Bejar. Més endavant s’hi van sumar Parcels, una jove banda d’electropop originària de Byron Bay (Austràlia) establerta des de fa uns anys a Berlín, Belle and Sebastian, la banda escocesa d’indie pop, la cordovesa María José Llergo i el cantautor Ferran Palau. L’organització va seguir amb el degoteig de noms sumant artistes al cartell com ara la cantautora estatunidenca Angel Olsen, el duo soul-funk Black Pumas o els australians Cut Copy.

Tretze confirmacions de cop

Al mes de desembre, el festival va afegir de cop tretze artistes i el cartell va anar agafant la forma definitiva amb aquests noms: Cate Le Bon, Enric Montefusco, Flamingods, The New Raemon i Paula Bonet presentant ‘Quema la Memoria’, Núria Graham, Mourn, Mazoni, Ladilla Rusa, Baywaves, Camellos, Candeleros, Chaqueta de Chándal i Myōboku.

El mes de febrer va ser el de la configuració definitiva del cartell, però l’organització encara s’havia reservat algun nom com Cupido, el projecte de Pimp Flaco i Solo Astra, que tornarà als escenaris aquest estiu. Tot això comptant que el festival es pugui celebrar en les dates previstes, del 2 al 4 de juliol.

L’organització ha decidit destinar 24.000€ per la lluita contra la covid-19 que es repartiran de manera equitativa en donacions al Consorci Sanitari del Garraf, Yo me Corono i la Creu Roja. Aquests diners van ser recaptats en la passada edició, a través de l’acció ‘Cada Got Suma’, i s’havien de destinar a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per invertir en treballs per a la preservació i millora de l’entorn de la Masia d’en Cabanyes. Donat l’estat de confinament, aquestes feines que havien de començar el mes de març s’han hagut de posposar per l’any vinent.

Vida 2020

A continuació trobaràs tot el que has de saber sobre el Vida Festival 2020: artistes, entrades, espais i horaris.

Cartell complet

Entrades i preus del Vida Festival 2020

Lloc: Vilanova i la Geltrú. La Masia d’en Cabanyes (tarda i nit) i La Daurada Beach Club (dia)

Data: del 2 al 4 de juliol del 2019

Abonament 3 dies:
Abonament: 95,40 euros (tram 5)
Abonament Wild Side: 157,90 euros (tram 1)
Abonament + Vida Camp: 126,80 (tram 5)
Lot familiar Vida: 199,50 euros (tram 5)
Abonament Kids (de 3 a 12 anys): 12,40 euros (tram 1)
Abonament Kids (de 13 a 15 anys): 22,70 euros (tram 1)

Preu per dia:
Dijous, 2 de juliol: preu a confirmar
Divendres, 3 de juliol: preu a confirmar
Dissabte, 4 de juliol: preu a confirmar

 

 

Artistes destacats del Vida 2020

Dijous, 2 de juliol

Parcels

Destroyer

Cut Copy

Divendres, 3 de juliol

Belle and Sebastian

María José Llergo

Dissabte, 4 de juliol

Ferran Palau

Angel Olsen

Black Pumas