flic 2021

Il·lustradors, escriptors, editorials, famílies, nens i nens i tots els aficionats al món literari tenen una cita anual imprescindible: el Flic. La gran cita familiar al voltant de la creació literària infantil i juvenil serà els dies 20 i 21 de novembre al Museu del Disseny de Barcelona, seu principal del festival, que també acull el FLICPRO Online (15-19 de novembre), el programa de xerrades i espai de networking pels professionals del sector i amants de la literatura infantil i juvenil.


Quan?

Dissabte 20 i diumenge 21 de novembre del 2021 | Del 15 al 19 de novembre: trobada de professionals del sector


On?

Museu del Disseny (​​plaça de les Glòries, 37) | 4 €Què hi trobareu?

Durant els dos dies familiars del festival, el Museu del Disseny acollirà:

  • Dos grans ‘Curtcircuits‘: el rosa i el groc. A cadascun d’aquests dos circuits, les famílies (que n’hauran de triar un) hi trobaran diversos reptes i propostes d’art, joc i literatura que els tindran ben entretinguts durant una hora i mitja (cada dia, es pot triar entre 5 passis/horaris). Cada Curtcircuit és diferent i conclou amb un espectacle de petit format o una sessió de curtmetratges.
  • També hi trobareu una Fira d’Il·lustració i 40 llibres seleccionats aquest any sota el segell FLIC Recomana a propòsit del tema de l’edició:“Ficcions”
  • Del 15 al 19 de novembre, online i al Museu del Disseny: xerrades i trobada de professionals dels sector


Què fer amb nens a Barcelona


Aquí trobareu activitats per fer amb infants i un munt de propostes per als més petits i tota la família