L’actor barceloní Roger Pera fa que és dalt d’un escenari des que tenia 8 anys i ja acompanyava el Joan, el seu pare. Ha passat molt temps des d’aquells primers papers. Al llarg de la seva carrera, Pera ha sigut ‘Germà de sang’ en un dels musicals més importants dels 90, un veí més del ‘Poble Nou’ o, més recentment, un pintor holandès incomprès per la crítica.

Ara, Roger Pera torna als escenaris amb ‘Quina feinada!’, un monòleg en què interpreta més de 20 personatges ajudat per la seva experiència com a actor de doblatge. El text ens presenta un aspirant a actor que treballa com a encarregat de les reserves d’un restaurant prestigiós. Al llarg d’una nit, el Roger haurà d’atendre les trucades de clients que demanen taula, del cuiner del local i del seu cap, que li exigeix coses cada cop més contradictòries. Aquest espectacle ja es va representar amb molt d’èxit a Broadway, i en la versió catalana incorpora fets i personatges propis de la societat de casa nostra.

‘Quina feinada!’

‘Quina feinada!’ suposa, a més, el retorn del cineasta Ventura Pons als teatres després de més de 35 anys dedicat al cinema. Amb aquest espectacle, Roger Pera inaugura temporada al renovat teatre Versus Glòries, abans de començar a rodar una sèrie sobre el Doctor Caparrós amb el seu pare i representar; també amb Joan Pera, l’espectacle ‘Papa Mozart’, de Sergi Belbel, que es veurà el 9 de març al Palau de la Música Catalana. Aquest any que ve, a més, Pera publicarà un llibre de memòries sobre la seva carrera, en què tractarà, també, els anys foscs que el van dur a sotmetre’s una teràpia de desintoxicació el 2014, un tema de qual el mateix el Roger en parla sovint i sense embuts. Queda clar que aquest any se li gira molta feina..