La companyia Blanco Roto presenta l’obra ‘C/ Hospital amb St. Jeroni’, escrita per Jordi Prat i Coll i dirigida per Roberto Romei i Laia Ricart. Diverses companyies i professionals del teatre independent s’han unit per crear aquest espectacle. Dura dues hores i està dividit en set escenes que es representen en set espais del Raval. Han comptat amb el suport de veïns i entitats del barri per poder portar aquest espectacle en espais exteriors i, també, interiors, com un magatzem o un despatx d’arquitectes.

El director de l’obra, Roberto Romei, explica que el text parla d’històries personals, però que queden influenciades per tot el que passa el seu voltant, com els narcopisos o l’especulació immobiliària: “Veus totes les capes del Raval. Intentem parlar de tota la gent que hi conviu”. Aquest espectacle proposa un paral·lelisme entre la destrucció de la ciutat i la desintegració de les relacions amoroses, entre la pèrdua dels espais públics i la incapacitat que té la gent de relacionar-se.

El punt de partida d’aquest espectacle és la plaça de Raquel Meller. A partir d’aquí, un guia condueix el públic per les diferents escenes de l’obra. Es podrà veure fins al 14 d’octubre.

La rehabilitació de l’Arnau

‘C/ Hospital amb St. Jeroni’ és el primer espectacle que forma part de l’Arnau Itinerant’, un projecte impulsat pels veïns i entitats culturals que volen donar una empenta a la recuperació del Teatre Arnau. De moment, s’està redactant el projecte executiu per rehabilitar aquest equipament.