Quan l’editorial Blackie Books va publicar el 2014 el llibre Instrumental de James Rhodes potser no s’imaginaven que tant l’autor com el text es convertirien en referents culturals instantanis. L’escriptor i pianista confessava en aquestes memòries els seus traumes infantils i quin paper terapèutic havia jugat la música. Ara, el dramaturg i director Iván Morales ha volgut portar aquesta història als escenaris en forma de monòleg interpretat per Quim Àvila. Un espectacle denúncia i alhora esperançador que s’estrena el 19 de juny al Teatre Lliure de Montjuïc i s’hi estarà fins al 30 de juny.

Autor: James Rhodes
Direcció: Iván Morales
Intèrpret: Quim Àvila
Horaris: de dimecres a divendres, a les 20.30 h; dissabte, a les 17.30 h i a les 21 h i diumenge, a les 18 h
Durada: 60 min sense pausa
Espectacle en català

Instrumental

El britànic James Rhodes és un prestigiós pianista autodidacta que ha revolucionat el món de la música clàssica situant quatre discos en les llistes dels més venuts. Instrumental és la seva biografia, en la qual narra els abusos sexuals que va patir durant la seva infància i com el piano i la música clàssica el van ajudar a sobreviure. N’ha venut més de 100.000 exemplars.

Autor: James Rhodes
Editorial: Blackie Books
Any de publicació: 2015
Preu: 19.90 €

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres-cartellera/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]