La programació musical de la Mercè

S’ha presentat la programació musical de la Mercè 2019, distribuïda en tres branques: BAM, BAM Cultura Viva i Mercè Música.‘Anuari de la música 2019’

El Grup Editorial Enderrock i l’associació professional ARC van presentar el 12 de juliol l”Anuari de la música 2019′, amb els indicadors del sector musical català del 2018. Paritat, estat del català, consum digital: comentem les conclusions de l’estudi.

L’ampliació del MNAC

El MNAC fa una primera proposta d’ampliació al desitjat pavelló de Victòria Eugènia el 2021 amb l’obertura d’unes sales d’exposició temporal per passar a ocupar (i gestionar) gradualment els 15.000 metres quadrats quan arribi el 2029, any del centenari de l’Exposició Internacional. En quin punt es troba el projecte?

Cultura de Base

Ahir a l’Antic Teatre es va presentar la plataforma Cultura de Base, que reuneix els espais i agents independents culturals de la ciutat.

Llibres basats en sèries i viceversa

Les plataformes com Netflix, HBO i Movistar necessiten continguts nous i molts llibres i còmics estan tenint una segona vida audiovisual. Aquesta tendència també funciona a la inversa: s’ha confirmat que algunes sèries de Netflix es convertiran en llibres després d’una acord de la plataforma amb l’editorial Planeta.