El musical ‘Billy Elliot’, que s’havia d’estrenar al Teatre Tívoli de Barcelona l’1 d’octubre, finalment no es podrà fer. Des de l’organització comuniquen que “com a conseqüència de les mesures de confinament, ha estat impossible finalitzar la formació de l’elenc infantil abans d’iniciar el període d’assaig”. Això ha obligat a posposar la seva estrena a la Ciutat Comtal a la temporada 2021/2022.

 

Reemborsament

Per aquelles persones que ja tinguessin la seva entrada, es procedirà al seu reemborsament. Aquells que hagin comprat les entrades directament a www.billyelliot.es cal que s’adrecin a grupos@somproduce.com o als telèfons 91 159 23 16 i 91 159 23 17 (horari d’atenció telefònica de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00).

Quan se sàpiga la nova data de l’estrena es posaran en contacte amb les persones que ja havien adquirit els tickets per tal oferir-los l’opció de tornar a reservar les millors localitats mantenint els avantatges per compra anticipada als quals havien accedit anteriorment.

Un musical d’èxit

‘Billy Elliot, el Musical’, havia d’arribar al Teatre Tívoli després d’onze temporades de gran èxit a Londres, quatre a Broadway i tres a Madrid. El musical, que parteix de la reeixida pel·lícula dirigida per Stephen Daldry l’any 2000, narra la història del jove Billy, nascut a una ciutat del nord d’Anglaterra en la qual els homes practiquen la boxa i treballen a la mina. Cap d’ells balla, i això és precisament el que el Billy somia fer. El nen lluitarà per complir el seu somni de ballar i d’estudir a la Royal Ballet School de Londres.

Sobre l’escenari d’aquest musical hi ha 30 intèrprets adults, 60 nens i nenes (12 per funció), 10 músics, 25 tècnics i 11 professors en l’equip de formació. Per formar els ballarins, es va crear l’Escola Billy Elliot, dirigida per Coco Comin i en la qual els nens escollits per formar part de l’elenc estudien ballet clàssic, cant, tècnica vocal, interpretació, claqué, clown y acrobàcies.