Teniu gos i voleu passar un dia en remull i a la fresca tranquil·lament? Ja sabeu que hi ha platges per a gossos i també piscines, i fins i tot algun parc aquàtic per a gossos, però no sempre és fàcil trobar espai per banyar-vos amb els vostres animals de companyia durant aquests mesos de més calor.

A continuació us fem una llista d’opcions, tant de platges com de piscines, per passar un dia perfecte amb els vostres gossos!

Platges per a gossos a Barcelona

Barcelona disposa d’una platja per a gossos. És la platja del Llevant, situada davant del barri de Diagonal Mar. Està delimitada per unes tanques de fusta i ocupa 1.200 metres quadrats. Per accedir-hi cal portar la documentació que demostri que el gos està censat i que té microxip. Hi trobareu dutxes per a gossos, un abeurador per als animals i també un urinari per evitar que embrutin l’espai.

platja gossos barcelona

Platges per a gossos a prop de Barcelona

  • Cala Vallcarca (Sitges)

És una de les platges per a gossos més visitades de la província de Barcelona. Està envoltada de zones verdes i es troba a tocar de la fàbrica de ciment.

platja gossos

  • Platja de les Salines (Cubelles)

Petita platja de sorra, a tocar d’un antiga central tèrmica.

  • Platja de la Picòrdia (Arenys de Mar)

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha habilitat un tram d’aquesta platja per anar-hi amb els gossos. Estarà oberta fins al 16 de setembre.

gos a la platja

  • Zona canina de Pineda de Mar

Es tracta d’una petita zona canina habilitada per anar-hi amb gos des del juliol del 2017. Està formada per sorra fina i l’aigua és tranquil·la i cristal·lina. S’hi pot accedir tot l’any.

  • Platja canina del Masnou

Aquesta platja ocupa uns 400 metres lineals entre las localitats de Montgat i el Masnou.

platja prop de barcelona

Piscines per a gossos prop de Barcelona

  • Parc aquàtic Can Jané
    Ctra. Valldeoriolf, km 2,5, 08430 Valldoriolf (la Roca del Vallès)

Can Jané és el primer parc aquàtic caní de tot l’estat. Allà hi trobareu diferents tipus de piscines, de les més petites a les més grans i profundes perquè tots els gossos trobin el seu espai més còmode. Hi trobareu jocs aquàtics, barques i fins i tot tobogans. Disposa de 800 metres quadrats de sorra fina, jardins i aigua polvoritzada: un autèntic paradís per als gossos.

piscina per gossos