Fa anys que demanen millores a les platges de Llevant i la Nova Mar Bella i els entorns. Representants veïnals de Diagonal Mar i el Front Marítim denuncien que, potser per ser les més perifèriques, són les més descuidades de la ciutat. Expliquen que són les que més fan servir els veïns d’aquest barri, però també del Besòs i el Maresme, la Verneda i la Pau o Sant Martí de Provençals i, consideren, haurien d’estar al mateix nivell que les de la resta de Barcelona.

“Nosaltres sempre som els últims”

Mari Carmen García del Moviment Diagonal Mar afirma: “Tenim el mateix dret a Llevant i a Nova Mar Bella igual que a la Barceloneta, Nova Icària i totes les platges de Barcelona. Nosaltres paguem impostos igual i sempre som els últims. No ho entenem”.

Les dutxes encara no estan operatives

L’entitat veïnal que representa García assegura que a diferencia d’altres platges, les plataformes d’accés no estan instal·lades encara, tot i que la temporada de bany ja ha començat fa dies. Tampoc no hi ha l’espai habilitat pel bany de les persones amb mobilitat reduïda. Falten, a més, les dutxes que s’estan posant a punt aquests dies.

Encara hi ha restes del temporal Gloria

Els veïns entenen que tot s’hagi pogut alentir a causa del coronavirus, però adverteixen que encara hi ha restes del temporal Gloria del gener passat, quan van ser les platges més afectades. Es queixen que la sorra està bruta, així com els entorns. Per això demanen més manteniment diari.