Tren AVE

Renfe ofereix 200.000 places d’AVE i llarga distància amb descomptes de fins al 50 %. Són bitllets per viatjar aquest estiu, fins al 30 de setembre, que es posen a la venda aquest dilluns i fins a esgotar existències. Segons ha informat l’operadora de trens, ja es poden adquirir a través dels canals habituals.

Els descomptes inclosos en la campanya, batejada com a “Oferta YoVoy verano. Vuelve a viajar”, són variables. En concret, segons ha informat Renfe, s’hi aplicarà la tarifa Promo+, que preveu flexibilitat en canvis i anul·lacions.

D’altra banda, Renfe també aplicarà aquest estiu preus promocionals per a altres col·lectius. Se’n podran beneficiar les parelles, famílies i grups reduïts. Segons la companyia, en aquest cas les ofertes poden variar segons la línia escollida, ja sigui d’AVE, Alvia o Euromed.

En un context marcat per la covid-19, l’operadora ferroviària remarca que s’ha reforçat la desinfecció i neteja dels trens per “oferir un entorn segur durant el viatge”. Renfe també recorda que s’han pres mesures a l’hora de pujar i baixar dels vagons i que s’han fet millores al sistema de ventilació dels trens.