L’avinguda de la Catedral ha acollit aquest cap de setmana, del 19 al 21 d’octubre, la 9a edició del Mercat de Mercats. Unes 235.000 persones han passat per la novena edició de la fira, una cita perfecta per degustar les propostes en forma de tapes de paradistes de diferents mercats de la ciutat i restauradors. La xifra d’assistents demostra que el Mercat de Mercats s’ha consolidat com un dels esdeveniments gastronòmics i de promoció del producte clau a la ciutat.

Els comerciants, provinents dels mercats de la ciutat, han traslladat les parades a la fira perquè en coneguéssim els productes. Els organitzadors asseguren que un els objectius és donar a conèixer els productes dels mercats a la gent més jove.

L’edició més conscient

Aquesta edició ha arribat amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sostenible i de proximitat. El Mercat de Mercats ha donat a conèixer, aquest any més que mai, una manera més ètica i sostenible de fer ús dels aliments.

Més mercats, encara

I una novetat interessant, per primera vegada el Mercat de Mercats comptarà amb la presència dels mercats no alimentaris de la ciutat: el Mercat dels Encants – Fira de Bellcaire, els Encants de Sant Antoni i el Dominical de Sant Antoni.

Activitats paral·leles

A més de les activitats gastronòmiques, hi ha hagut temps per a les activitats lúdiques i un nou espai familiar, on els nens de zero a sis anys han gaudit de diverses activitats. També han conegut el programa educatiu dels Mercats de Barcelona.

Més detalls sobre els paradistes, els productes i els vins i caves del certamen, aquí.