Nou episodi del ‘DJ Mix’ de ‘303’, el nostre programa en format àudio i vídeo.

Avui el nostre convidat es Roland Umlauft, un vienès establert a Barcelona més conegut dins els cercles electrònics com DJ Rho. És un dels noms més respectats dins l’escena barcelonina i forma part de l’equip de residents de Nasty Bass, la celebrada sessió dels dilluns a la sala 2 de l’Apolo. Rho ha estat sempre un artista hiperactiu i responsable de sessions tan interessants com Globo o Club Vegas. Té una estreta relació amb el club associat a Nitsa, Somoslas i és habitual trobar-lo a la cabina dels millors clubs de la ciutat. Rere els plats l’estil de Rho és certament heterogeni amb una devoció natural cap als sons mes “groovies” com el house més pur i el disco, però les seves habilitats li permeten endinsar-se en terrenys tech house i fins i tot techno sense despentinar-se.

El nostre ‘Album Imprescindible’ avui és “Debut”, el primer àlbum d’estudi de la cantautora islandesa Björk, editat l’any 1993 pel segell One Little Indian i produït pel prestigiós productor britànic Nelee Hooper.

Després d’uns anys de treballar amb la interessant banda d’avant pop The Sugarcubes, Björk va emprendre la carrera en solitari fusionant de forma absoluta la seva peculiar forma d’escriure i interpretar cançons amb la música electrònica més avantguardista, cosa que va cristal·litzar de forma espectacular en el seu primer àlbum “Debut”. Aquest treball va esdevenir un rotund èxit tant en l’àmbit de crítica com de públic, arribant a convertir-se en icona d’una nova generació i venerat per les bíblies d’estil britànic The Face o I-D.

‘Actualitat’ amb la més rabiosa actualitat discogràfica i ‘Clubbing’ amb la informació més útil sobre els clubs de Barcelona pel cap de setmana, completen el nostre programa.

Escolteu el programa sencer aquí: