Tornen les nits d’estiu a la fresca. Un any més el programa de concerts gratuïts dels Vespres de la UB ompliran de música el jardí de l’Edifici Històric de la UB amb les propostes més personals de l’escena musical emergent catalana; amb un cartell variat i eclèctic que consta dels següents artistes: Marcel Lázara i Júlia ArreyHijos del TruenoHer Little DonkeyRombo, Estramoni i Lauren Nine. Tot en un escenari acollidor com el Jardí Ferran Soldevila de la UB.

Lloc: Jardí Ferran Soldevila. Edifici Històric de la UB. Gran Via de les Corts Catalanes, 585  (entrada per Diputació amb Enric Granados)

Data:  del 2 al 18 de juliol

Horari: a les 21 h

Entrada gratuïta

Aforament limitat

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Festivals de música a Barcelona 2019: tota la llista” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/festivals-musica-barcelona-artic/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Cartell d’Els Vespres de la UB 2019

 

 

 

Artistes d’Els Vespres de la UB 2019

 

Estramoni

Dimarts, 16 de juliol, a les 21 h 

Originaris de París però establerts a Barcelona, aquest quintet arriba a Els Vespres de la UB amb el seu primer treball, ‘Una vida millor’, un disc inspirat en el pop tant català com anglosaxó.

Lauren Nine

Dijous, 18 de juliol, a les 21 h 

Directament des del Poblenou, la rapera Lauren Nine no només parla des de la més profunda sinceritat, sinó que, a més, ho fa amb valentia i amb una veu fresca que balla entre el hip-hop i el rhythm and blues.

Concerts anteriors

Marcel Lázara i Júlia Arrey

Dimarts, 2 de juliol, a les 21 h

Aquestes dues veus ens presenten una música pròxima i emotiva sense deixar de banda l’alegria. Representants d’un nou estil de música pròpia de casa nostre, el duet presentarà noves cançons del seu senzill ‘KM.O’.

Hijos del Trueno

Dijous, 4 de juliol, a les 21 h 

Els exmembres del grup Tarántula, Vicente Leone i Daniel Granados, proposen acostar-se a la música més popular i formar una orquestra de ball. A Els Vespres de la UB ens presentaran el seu primer treball, com a orquestra que és, sens dubte, de caire molt mediterrani.

Her Little Donkey

Dimarts, 9 de juliol, a les 21 h

Aquest quartet originari de Barcelona combina el pop més clàssic amb sons més independents i elegants. A Els Vespres de la UB podrem escoltar el seu segon disc, ‘Where’s the glow?’, un àlbum molt més madur que tracta dels començaments i de les primeres i segones oportunitats.

Rombo

Dijous, 11 de juliol, a les 21 h 

Amb ‘Clara Montse Núria’, aquest grup femení ens porta el seu segon disc i la seva consagració al pop més independent sense deixar de tractar el tema pop per excel·lència: l’amor.

Com arribar

Metro
Línies: L1 i L2
Estació: Universitat

Horari: de dilluns a dijous fins a la mitjanit

Bus

Línies 54, 58 i 66 (fins a les 23 h)

Línies 9, 14, L94, L95, i H12 (fins a les 22 h)

Línia 59 (fins a les 21.30 h)

NitBus
Línies: N11, N8, N6 i N7

Horari: de 23 a 5.30 h

Consulta tots els festivals de música de Barcelona