La primera part del ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana la obrim amb el clàssic Magic Monday interpretat pel Prince, que va escriure per les Bangles als anys 80, fins ara inèdita però inclosa a Originals, l’àlbum pòstum que va veure la llum fa poques setmanes.
Presentem una versió al piano del Bruise, l’últim single dels Yumi Zouma, el nou single del Petit de Cal Eril, Pols, nova entrega dels Whitney i el nou llençament del californià Cuco. A més, avenços de propers àlbums d’estudi de l’Albert Hammond Jr, el Joe Crepúsculo i el Kindness, aquest cop acompanyat de la Jazzmine Sullivan. També recomanem els àlbums debut dels Crumb o els Wallows així com l’enèsim a la discografia dels Fruit Bats.

A la segona part del programa estrenem el remix fet pels Polo & Pan pels Superorganism, nous singles de la Soledad Vélez, el Cola Boyy, els Ride, el Juan MacLean o els Belle & Sebastian, que el proper mes d’agost presenten creuer amb bandes en directe: The Boaty Weekender, que et porta de Barcelona a Sardenya i de tornada a Barcelona amb una selecció amb les millors bandes independents. A més, un remix d’una de les últimes composicions de l’ex-Beatle Paul McCartney.

Escolteu el programa sencer aquí: