El nou treball de La Prohibida s’ha tenyit indubtablement de tons grisosos, “que no negres”, com bé matisa. En aquesta nova etapa ha volgut explorar-se com a “senyora, ser una dona gran ara que ningú ho vol ser”, i per això no hi trobem cap tall ballable ni lluminós. Ben còmoda a l’’Habitació 910’, ens dona detalls d’aquest ‘Ruido’ i, donant una alegria al Jordi, ens revela quin serà el proper senzill. Tot això mentre sonen La Casa Azul o Matia Bazar, artistes i cançons que han construït l’imaginari musical de l’Amapola, com alguns l’anomenen.

Però això no acaba aquí: en aquest programa comptem també amb la presència i, sobretot, la veu, del comunicador -el seu currículum va més enllà del mer periodisme musical- Xarli Diego. Entre les dècades dels 70 i els 80 va convertir la ràdio en casa seva, una casa per on van passar els noms més importants de la música d’enguany. I tot això ho recull ara en el llibre ‘Gràcies per la música’, del qual ens en fa cinc cèntims entre cançons i anècdotes.

I tot i que ens trobem en una de les setmanes més tranquil·les de la indústria musical global, a escala nacional tot al contrari: les artistes predilectes de l’’Habitació 910’ es posen d’acord per publicar senzills aquests dies. A Rosalía, Mónica Naranjo i Bad Gyal se’ls suma ara María Escarmiento (sí, la Mari de l’última edició d’’Operación Triunfo’).

I no ens oblidem de les nostres recomanacions per l’imminent Sónar. Cal destacar-ne la jove Aleesha i el globalment aclamat A$AP Rocky.

Pop per a tots els paladars a l’’Habitació 910’ de betevé!