Conversem amb Pròsper Puig, vicepresident de GremiCarn, perquè ens expliqui l’origen de la botifarra d’ou, la qual està documentada des del segle XVII i s’elabora amb carn magra (espatlla), tallons o daus de cansalada i ous frescos. Tradicionalment, el Dijous Gras o Dijous Llarder és el primer dia del Carnaval.
el més vist
Vaga d’autobusos urbans i interurbans a Barcelona el 28 d’octubre: aquests són els serveis mínims
Clausurat un restaurant per la intoxicació provocada per una fumigació irregular contra paneroles
Canvi d’hora l’octubre 2024: Quan canviarem l’horari d’estiu per l’horari d’hivern?
Activat el pla Inuncat per pluges i tempestes intenses i molt abundants: on plourà més a Catalunya?
Alerta sanitària per presència de listèria a diversos productes carnis de Bonpreu i Aldi
el més vist
Vaga d’autobusos urbans i interurbans a Barcelona el 28 d’octubre: aquests són els serveis mínims
Clausurat un restaurant per la intoxicació provocada per una fumigació irregular contra paneroles
Canvi d’hora l’octubre 2024: Quan canviarem l’horari d’estiu per l’horari d’hivern?
Activat el pla Inuncat per pluges i tempestes intenses i molt abundants: on plourà més a Catalunya?
Alerta sanitària per presència de listèria a diversos productes carnis de Bonpreu i Aldi