Avui, Dijous Gras, conversem amb Pròsper Puig, vicepresident de GremiCarn, perquè ens expliqui d’on ve la tradició de menjar botifarra d’ou. Les fundadores de Loom Sustainable Experiences ens ensenyaran a fer disfresses amb materials reciclats. La Clàudia Carol ens explicarà quins exercicis podem fer durant l’embaràs. Coneixerem les erugues processionàries que afecten la nostra ciutat i practicarem cinesiologia. Per últim, Els fogons de la Bordeta cuinaran un entrepà de sardinetes en conserva.
també et pot interessar
el més vist
Mor un nen de 7 anys en caure pel celobert d’un edifici al carrer de la Diputació, a l’Eixample
Salvador Macip alerta: hi ha el triple d’ingressats i morts per covid a Catalunya que ara fa un any
Calendari escolar 2022-23 a Catalunya: Novetats i totes les dates, vacances i festius
Gràcia es bolca amb la comissió de festes del carrer del Progrés després de patir un robatori
Apareix una escultura denúncia de Vladímir Putin a l’àrea de jocs del Parc de Joan Miró
el més vist
Mor un nen de 7 anys en caure pel celobert d’un edifici al carrer de la Diputació, a l’Eixample
Salvador Macip alerta: hi ha el triple d’ingressats i morts per covid a Catalunya que ara fa un any
Calendari escolar 2022-23 a Catalunya: Novetats i totes les dates, vacances i festius
Gràcia es bolca amb la comissió de festes del carrer del Progrés després de patir un robatori
Apareix una escultura denúncia de Vladímir Putin a l’àrea de jocs del Parc de Joan Miró