Avui, Dijous Gras, conversem amb Pròsper Puig, vicepresident de GremiCarn, perquè ens expliqui d’on ve la tradició de menjar botifarra d’ou. Les fundadores de Loom Sustainable Experiences ens ensenyaran a fer disfresses amb materials reciclats. La Clàudia Carol ens explicarà quins exercicis podem fer durant l’embaràs. Coneixerem les erugues processionàries que afecten la nostra ciutat i practicarem cinesiologia. Per últim, Els fogons de la Bordeta cuinaran un entrepà de sardinetes en conserva.
el més vist
Confusió a les noves parades del tramvia: usuaris esperen a agafar-lo per culpa de Google Maps
Recorren la prova a bomber de Barcelona perquè hi havia examinadors i aspirants companys de feina
Un front desgastat abans d’un canvi de temps més important
Alliberat a Andalusia un escriptor algerià que va ser raptat dijous a Barcelona
S’instal·laran tres semàfors al carrer del Cardenal Reig per millorar la seguretat viària
el més vist
Confusió a les noves parades del tramvia: usuaris esperen a agafar-lo per culpa de Google Maps
Recorren la prova a bomber de Barcelona perquè hi havia examinadors i aspirants companys de feina
Un front desgastat abans d’un canvi de temps més important
Alliberat a Andalusia un escriptor algerià que va ser raptat dijous a Barcelona
S’instal·laran tres semàfors al carrer del Cardenal Reig per millorar la seguretat viària