D’aquesta manera, el tribunal ha desestimat les peticions del fiscal anticorrupció, Pedro Horrach, que en una vista ràpida aquest dijous a l’Audiència de Palma, ha demanat una fiança de 200.000 euros a l’exduc de Palma, Iñaki Urdangarin, i de 100.000 al seu exsoci Diego Torres, perquè poguessin eludir la presó preventiva. Finalment però les tres jutgesses del cas Nóos ho han desestimat en considerar que tots dos tenen “arrelament suficient” i que en cap cas han intentat eludir l’acció de la Justícia.

Malgrat deixar-los en llibertat provisional sense fiança, Urdangarin haurà de comparèixer el dia 1 de cada mes davant l’autoritat judicial de Suïssa, on viu, i a Diego Torres li han retirat el passaport i té prohibit sortir del país.

Urdangarin i Torres estan condemnats a sis anys i tres mesos de presó i vuit anys i mig, respectivament. La defensa de l’exduc de Palma però va anunciar que la intenció és presentar recurs al Suprem, de manera que serà l’alt tribunal espanyol qui tindrà l’última paraula en la sentència del cas Nóos.